Hän joka sanoo ”en pysty” ja hän joka sanoo ”minä pystyn” ovat yleensä oikeassa.

Haluaisitko sinä toteuttaa muutoksen? Laihduttaa? Päästä eroon selkäkivuista? Voida paremmin? Näyttää hyvinvoivalta? Kummalla siis mennään – pystytkö sinä vai etkö pysty?

Tee päätös

Sinulla on vain yksi elämä. Tee päätös siitä, mitä haluat olla. Mene ja ota itsellesi kaikki se, jonka haluat saavuttaa. 

Jos se ei olisi vaikeaa, kaikki olisivat tehneet sen

– Tom Hanks –

Elämä saa sinut polvilleen ja pitää sinut maassa, jos alistut siihen. Koskaan ei kyse ole siitä, kuinka paljon vastoinkäymisiä sinulla on ollut. Kyse on siitä, kuinka kovaa olet valmis vastaanottamaan iskuja, nousemaan ylös ja jatkamaan eteenpäin. Siten onnistujat tehdään. Jos et ole koskaan epäonnistunut, et ole edes yrittänyt. Jokaikistä edistymistä yleensä seuraa takapakki. Hyväksy se!

Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työtä

On olemassa ihmisiä, jotka haluavat saavuttaa asioita helpolla. He asennoituvat ”kokeilen toimiikohan tämä dieetti” ja epäonnistuvat. Kaikki tiedämme, että menestyäkseen tarvitsee tehdä töitä. Mitään suurta ei ole saavutettu viikkojen työllä. Huikeita asioita on saavutettu vuosien työllä.

Jos haluat keskeyttää, mieti miksi aloitit

Jos nyt keskeytät, itseinhosi kasvaa ja huomenna et ole tyytyväinen itseesi.

Ole utelias, opi uusia asioita

Onnistuaksesi tarvitset ymmärrystä ja tietoa. Jos sinun täytyy oppia uusi asia, opettele uusi asia. Jos sinun täytyy oppia viisi tai kuusi uutta asiaa, opettele viisi tai kuusi uutta asiaa. Jos sinun täytyy lukea kirjoja, lue kirjoja. Jos sinun täytyy käydä oppitunneilla, käy oppitunneilla. Jos sinun täytyy ottaa oppia onnistujilta tai niiltä, joilla on osaamista, kysy.

Jos tänään teet asioita, kuten olet aina ennenkin tehnyt, saavutat tuloksia joita olet aina ennenkin saavuttanut

Ole valmis tekemään asioita toisin.

Tekosyyt ovat pahin vihollisesi

Ole valmis myöntämään, että tekosyyt ovat mielesi aikaansaannosta. Mielesi, joka haluaa sinun pysyvän mukavuusalueella. Lähteminen ja aloittaminen on jokaiselle vaikeaa. Jokaiselle onnistujallekin.Luota itseesi, sinulla on uskomattomat voimavarat. Jos sinä et luota itseesi, kuka hitto sitten luottaa?

Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen

Joo joo – tiedetään, olet joskus epäonnistunut. Nyt rakas tunnustat itsellesi, että syyt löytyvät sinusta, ei kenestäkään ulkopuolisesta tai olosuhteista. Ja sitten eikun tosiasiat tunnustaneena kohti uusia tavoitteita.

Success is not the key to happiness.  Happiness is the key to success”

– Herman Cain –

Onko liikkumaan lähteminen tuntunut joskus vastenmieliseltä …. ? Toisaalta – oletko joskus kokenut hyvän olon tunnetta liikunnan jälkeen … ? Huikea onnellisuuskeskittymä löytyy iltaisin suomalaisista kuntokeskuksista. Treeneistä lähtee onnellisia ihmisiä. Tule ja ota oma osasi hyvästä olosta!

Volyymit kaakkoon – imuroi itsellesi inspiraatiota. Kulkuavaimella pääset treenaamaan klo 22:00 asti. Tänäänkin.

Nähdään salilla!

  • Lasse